NetDoktor Media A/S

Netdoktor.dk blev stiftet i 1998 som en af de første store internetportaler. Netdoktor er en portal om sundhed og sygdom målrettet forbrugere. Portalen har egen redaktion, med flere end 200  læger, speciallæger og andre eksperter, der bidrager med viden og svarer på spørgsmål fra brugerne. Netdoktor.dk besøges hver måned af over 400.000 danskere. Netdoktor.dk er en del af mediehuset Netdoktor Media, der desuden består af Altomboern.dk og Kvit.dk. 

www.netdoktor.dk

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus (Bryggeriet Cosmo A/S) er et ungt mikrobryggeri etableret af Anders Kissmeyer i 2003 og har i dag en solid aktionærkreds bag sig. Selskabet har en veletableret restaurant på Nørrebro (København) og har siden starten af 2006 endvidere fremstillet specialøl på flaske i Hedehusene uden for København. Selskabet er i gang med en ekspansion af begge forretningsområder.

www.norrebrobryghus.dk

Novia Scandinavia A/S

Moderselskab for 2 handlingselskaber i Danmark og Sverige (”Novia”). Novia varetager handling af passagerer og bagage i Kastrup, Sturup (Malmø). Transaktionen indebærer at kapitalfonden Odin Equity Partners indtræder som medejer i Novia, som ved transaktionen gennemførelse har en årlig omsætning på ca. DKK 400 mio. og ca. 750 ansatte.

www.novia.dk

Dantherm Power A/S

Dantherm Power A/S udvikler og producerer løsninger, der gør brug af brændselsceller og brintteknologi, herunder nødstrømsanlæg og mikro-kraftvarmeanlæg baseret på brændselsceller. Selskabet er involveret i danske oginternationale forskningsinitiativer inden for brint- og brændselscelleteknologien. Ved transaktionen etableres Dantherm Power som et fællesejet selskab mellem Dantherm A/S og Danfoss A/S.

www.dantherm.dk

EnergiData ApS

EnergiData yder rådgivning og overvågning af energiforbruget i større ejendomme. Selskabet tilbyder sine kunder løbende overvågning og kontrol med forbrug af bl.a. el, vand og gas via et egenudviklet IT-system, som sælges i abonnementsordning. Kunderne er primært at finde i den offentlige sektor og blandt store ejendomsselskaber. EnergiData er solgt til olieselskabet OK Amba som led i dette selskabs styrkelse af strategien som energiselskab. 

www.energidata.dk

Kemotron A/S

Kemotron producerer og sælger måleudstyr primært til papir og cellulose industrien. Teknologien anvendes også i proces, energi og kemisk industri. Salget styrker Metso Automations position som udbyder af målebaserede kontrolløsninger specielt i den kemiske  cellulose industri. Det udvider også Metso Automations produktløsninger til nye kundesegmenter som f. eks den kemiske industri. 

www.kemotron.dk

Food-Co (kodenavn)

Food-Co (kodenavn) er et mellemstort, privatejet dansk fødevareselskab med eksport til en række europæiske lande. Selskabet har en stærk markedsposition i sit segment. ACTA har udarbejdet Fairness Opinion i forbindelse med aktionærernes strategiske overvejelser. Indtil disse er tilendebragt vil selskabet optræde under kodenavn. 

Microsound A/S

Microsound, der er beliggende i Silkeborg, har udviklet og igangsat produktion og salg af en række audioprodukter, der primært retter sig mod de millioner af mennesker, der har et mildt til moderat høretab og som ikke, på trods af et objektivt behov, benytter høreapparat i dag – primært fordi brug af høreapparater er stigmatiserende. Sammenlægningen med CellPoint AB forventes at kunne frembringe væsentlige synergier på det teknologiske og markedsmæssige område.

www.microsound.dk

Novia Scandinavia A/S

Novia Scandinavia A/S er moderselskab for en gruppe af handlingselskaber i Sverige og Danmark (”Novia”). Novia varetager handling af passagerer og bagage i Kastrup, Sturup (Malmø) – og indtil frasalget af Novia Sverige AB til engelske Menzies Aviation Plc – tillige i Stockholm og Göteborg. Novia Sverige AB har ved frasalget en årlig omsætning på ca. DKK 200 mio. og har ca. 400 ansatte.

www.novia.dk

Novia Scandinavia A/S

Novia gruppen varetager handling af passagerer og bagage i Kastrup Lufthavn, Arlanda (Stockholm) og Landvetter (Göteborg). Sturup Handling AB har ca. 100 ansatte og omsætter for ca. DKK 50 mio. Novia gruppen har efter opkøbet i alt ca. 700 ansatte og omsætter for knap DKK ½ mia.

www.novia.dk

Glenco A/S

Glenco A/S med datterselskaberne Venair A/S og Venair AB (”Glenco”) er en landsdækkende teknisk installatør & servicevirksomhed inden for fagområderne ventilation, køling, el & data samt vvs. Glenco hører med en årlig omsætning på knap DKK 1 mia. og ca. 900 ansatte til én af de største og ældste tekniske installatører på det danske marked.

www.glenco.dk

Østergaard Biler A/S

Østergaard Biler A/S er etableret i 1954 og har siden 1989 haft franchise-samarbejde med Europcar (Europe). Europcar / Østergaard Biler er med et landsdækkende net af kontorer Danmarks største inden for biludlejning. Selskabet er solgt som led i Interdan A/S’s strategiske ønske om at ekspandere sin forretning inden for bilimport. De nye ejere af Europcar / Østergaard Biler har planer om yderligere ekspansion af selskabets aktiviteter.

www.europcar.dk

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus (Bryggeriet Cosmo A/S) er et ungt mikrobryggeri etableret af Anders Kissmeyer i 2003 og har i dag en solid aktionærkreds bag sig. Selskabet har en veletableret restaurant på Nørrebro (København) og har siden starten af 2006 endvidere fremstillet specialøl på flaske i Hedehusene uden for København. Selskabet er i gang med en ekspansion af begge forretningsområder.

www.norrebrobryghus.dk

Mandalay Furniture A/S

Mandalay Furniture A/S sælger via egen netbutik og salgsafdelinger i København, Århus og Middelfart havemøbler i teak af høj kvalitet og som er designet specielt til Mandalay. Der er tale om et klassisk design med vægt lagt på funktionalitet og holdbarhed. ACTA har rådgivet selskabet som led i en igangværende ekspansion.

www.mandalay.dk

Daintel

Daintel er et ungt IT-selskab med fokus på udvikling og salg af IT-systemer til sundhedssektoren. Selskabet har udviklet og sælger i dag sit system ”CIS” til en række intensivafdelinger på hospitaler i Skandinavien. Selskabet fik tilført kapital fra en række private investorer som led i en ekspansion af selskabet.

www.daintel.com

A. Winther A/S

A. Winther A/S er et familieejet selskab etableret i 1932. Selskabet fremstiller og sælger dels legeredskaber til børn dels cykler, cykelanhængere og diverse tilbehør til fag-handelen i primært Danmark. Som led i en strategisk udviklingsplan besluttede selskabet at afhænde sin cykeldivision. Køber blev H.F. Christiansen A/S, Randers.

www.winther-cykler.dk

Mayland A/S

Mayland A/S – stiftet i 1878 – er Danmarks førende udbyder af kalendere så som spiral- og bordkalendere, væg- og kartonkalendere, systemkalendere, notesbøger/-hæfter samt forhandler diverse kontorartikler og -tilbehør. Produkterne distribueres af de danske kontorforsynings-grossister og boghandelen samt leveres direkte til virksomheder og organisationer som reklameartikler. Selskabet har i 2007 gennemgået et ejerskifte.

www.mayland.dk

M.M.M. A/S

M.M.M. Trading A/S er en privatejet engros-virksomhed, som handler med toldfrie og beskattede varer til primært flyselskaber & rederier. Selskabet er beliggende i Kastrup tæt ved Københavns Lufthavn og har knap 50 ansatte.

MedArt A/S

MedArt A/S - Asah Medico A/S udvikler, producerer og sælger et udvalg af medicinsk laserudstyr. Selskabet blev etableret i1979 og i 1997 trådte en række institutionelle investorer ind som aktionærer. Selskabet fik i 2005 tilført yderligere kapital fra aktionærerne som led i en videreudvikling af selskabet.

www.medart.dk

LeaseIT A/S

LeaseIT A/S er et landsdækkende leasing- og finansierings selskab, som tilbyder individuelt tilpassede leasing og finansierings løsninger til dansk erhvervsliv. LeasIT ejes af en række større finansielle aktører på det danske marked. Som led i selskabets ekspansions-planer blev et større låneprogram etableret via en stor europæisk bank.

www.leaseit.dk